Snabblänkar

Om SEE Cooling

SEE Cooling är en helsvensk leverantör av extremt energieffektiva kylsystem för Datacenters, Server-rum, Industrier, Offentliga miljöer så som affärscenter och gallerior.

SEE Cooling Concept är baserat på patenterad spjutspetsteknologi som möjliggör energieffektiv frikylning med borrhål och kollektorer eller med effektiva vattenkylaggregat. SEE Cooling kan nu för första gången erbjuda denna teknologi på världsmarknaden.

SEE Cooling grundades av Svante Enlund som är både uppfinnare och nyckelperson bakom SEE Cooling Concepts produktportfölj. SEE Cooling har sitt huvudkontor i Nacka, utanför Stockholm, och har etablerat ett management team bestående av erfarna specialister från både leverantörsledet och kunder inom branschen.

Företaget har som huvudpartner tillverkarna AIA, Siemens, Schneider och Pretec, dessutom finns goda relationer med forskningseliten i branschen. SEE Cooling har goda samarbeten med KYLMA och GK och sedan starten har företaget även haft ett viktigt samarbete med Telia Company AB.

SEE Cooling kommer att fortsätta vara i framkanten teknologiskt, hållbarhetsmässigt och lönsamhetsmässigt för att ge sina kunden den bästa teknologi som kan erbjudas, men som redan har utvecklats och förbättras under 15 år.

Kontakta oss

Söker du produkter eller tjänster inom kylteknik? Få mer information om vad SEE Cooling gör inom energieffektiv kylning.

  SEE Cooling AB

  Adress: Telefonstigen 4
  131 39 Nacka

  Postadress: Box 2023
  SE-13102 Nacka

  Kontakta oss

  Phone: +46 (0) 768 61 63 63
  E-post: info@seecooling.com

  Följ oss!