Är du vår nya Affärskapare?

Vill du vara med och utmana marknaden ? Vi söker dig som brinner för att skapa affärer och vara med hela vägen i processen. Om du har ett tekniskt intresse och kanske även erfarenheter från kylbranschen eller datacenter, är det en fördel men absolut inget måste. Känner du för en utmaning så hör av dig till oss!

2020-09-22|

Termisk CFD analys

Mycket av SEE Coolings Concept för kylning av Datahallar bygger på termisk CFD analys. I nära samarbete med SEE Coolings samarbetspartner Telia har simulerings-resultaten kunna appliceras och finjusteras på verkliga datorhallar .

2020-09-22|

SEE Coling och Kylma i nytt unikt samarbete

SEE Cooling AB och Kylma AB har tecknat unikt avtal för försäljning, distribution, och marknadsföring av produkter från SEE Cooling AB på den svenska marknaden. Produkten SEE Cooler har funnits på marknaden i över 20 år. En del av de 2000 aggregaten som är installerade finns i Telias Company ABs anläggningar, som tillsammans med SEE Cooling varit delaktig i utvecklingen av SEE Cooling Concept.

2020-06-15|

SEE Cooling lanserar Green Room datahalls lösning

SEE Green Room optimerar din högdensitets datahall. Metoden används idag på Telia Company AB och är finalist i CIO award i december. Vi har under lång tid utvecklat deplacerande kylning av Data och teknikhallar med GEO kyla. Om GEO lösning inte passar ditt projekt uppnår vi ändå PUE under 1,2 med utvalda kylmaskiner för spetskyla.

2020-06-05|

SEE Cooling partner i NodePole Alliance Luleå

SEE Cooling levererar energieffektiva kyllösningar till datahallar och har nyligen tillsammans med DCT blivit valda som leverantörer till SICS anläggning i Luleå . Vi är också medlemmar i NodePole Alliance, ett partnerskap för leverantörer i datacenter-branschen. Vi har under lång tid utvecklat deplacerande kylning av Data och teknikhallar med GEO kyla.

2020-06-05|
Till toppen