Snabblänkar

Vår historia

SEE Cooling AB grundades år 2008 av Svante Enlund, HVAC specialist och uppfinnare av SEE Cooling Concept. Företag har som mål att erbjuda konceptet till en internationell marknad.

I oktober 2010 var det dags att lansera företaget och dess vidareutvecklade erbjudande. Företaget har haft stor fördel i stödet från Telia Company AB, som även är den viktigaste referensen, till följd av de mer än 200 installationer som de gjort under en period på 15 år.

Arbetet påbörjades 1990 på Telia Company AB och visade att det fanns en stor potential för energibesparing i kylsystemen på telefonstationer. Detta, i kombination med en ökad medvetenhet om miljöfrågor, ledde till att ett projekt för framtagande av ett modulärt, freonfritt och icke kompressor-baserat kylsystem för telefonstationer startade.

SEE Cooling Concept har sedan dess kontinuerligt vidareutvecklats och lanseras nu på marknaden med en ny generation effektiva kylprodukter som anpassats till behoven på en bredare marknad, inte endast för telekom och data.

Strategiska avtal har träffats med tillverkare och leverantörer för att kunna erbjuda Turn Key installationer och snabb leverans på ett konkurrensmässigt sätt.

Kontakta oss

Söker du produkter eller tjänster inom kylteknik? Få mer information om vad SEE Cooling gör inom energieffektiv kylning.

  SEE Cooling AB

  Adress: Telefonstigen 4
  131 39 Nacka

  Postadress: Box 2023
  SE-13102 Nacka

  Kontakta oss

  Phone: +46 (0) 768 61 63 63
  E-post: info@seecooling.com

  Följ oss!