Snabblänkar

Miljö

SEE Cooling har målet att utveckla och sälja produkter som bidrar till en hållbar utveckling, och strävar efter att förbättra miljön genom aktiva val. Konceptet ökar på ett dramatiskt sätt energieffektiviteten och ger stora besparingar i CO2 utsläpp.

SEE Cooling har trots att det är ett ungt företag ett arv av förvalta. Utvecklingen av energibesparande teknologier för kylning på Telia Company AB har under mer än 15 år varit en viktig del av Telia Company AB miljömål.

Tele- och Datacomoperatören är miljöcertifierad enligt ISO 14000 och har kunnat uppvisa avsevärda energibesparingar under de många år man använt SEE Cooling Concept. De har länge ansett att miljösmarta aktiviteter är viktiga för verksamheten. Vi kommer på samma sätt att sträva efter att bli ett miljöcertifierat företag och att använda miljöcertifierade leverantörer.

Vår miljöpolicy syftar till att stärka prioriteringen av hållbar utveckling inom SEE Cooling och vår strävan att arbeta för en bättre miljö genom miljösmarta val.

Miljöpolicy för SEE Cooling

Policyn kommer att användas för att definiera, dels företagets miljöaktiviteter, dels våra partners. SEE Cooling har förbundit sig till att ständigt arbeta med förbättringar för att uppnå en hållbar utveckling.

Vi kommer därför att:

 • Uppfylla lagstiftning och rekommendationer, reagera på krav som ställs av partnerföretag och implementera förebyggande åtgärder för att bidra i miljöhänseende.
 • Effektivt hantera frågor kring råvaror och energiåtgång genom försiktiga val.
 • Säkerställa att SEE Coolings anställda och partner är informerade om våra miljöval.
 • Inom företaget minimera påverkan på miljön så långt det är ekonomiskt och tekniskt möjligt.
 • Införa nya teknologier för att effektivisera vår användning av resurser och minska avfallsvolymer

Kontakta oss

Söker du produkter eller tjänster inom kylteknik? Få mer information om vad SEE Cooling gör inom energieffektiv kylning.

  SEE Cooling AB

  Adress: Telefonstigen 4
  131 39 Nacka

  Postadress: Box 2023
  SE-13102 Nacka

  Kontakta oss

  Phone: +46 (0) 768 61 63 63
  E-post: info@seecooling.com

  Följ oss!